About us

Dobrodošli u matejfloors

Prodaja i postavljanje parketa, laminata, PVC vinilya, drvenih i wpc decking terasa. Stručnjaci sa 15g. iskustva rada u Švicarskoj sada i u Hrvatskoj.

NAŠA POVIJEST

2004. godine moj otac Zoran otvorio je firmu za postavljanje parketa u mjestu Widnau a iste godine sam i ja započeo učiti zanat za parketara u jednoj od vodećih parketarskih firmi za koju je moj otac radio kao kooperant. Nakon završene obuke u trajanju od 3 godine pridružio sam se 2007. svojem ocu u firmi te počeo raditi s njime.

2014. godine otvaramo izložbeni salon parketa veličine 140 m2 u centru Heerbrugga u Švicarskoj te započinjemo sa prodajom parketa i drugih podnih obloga. Tada je bilo 9 zaposlenih uz jednog naučnika.

Iza nas je mnogo projekata, od jednostavnijih uređenja do ekskluzivnih projekata i preuređenja životnih prostora za koje sam se ja specijalizirao te posebno pronašao u dizajnu, osmišljavanju i provedbi takvih vrsta projekata.

Naše radove možete vidjeti osim na stranici i i na našem facebook i instagram profilu.

Početkom 2018. godine srce me vuklo nazad u Hrvatsku te sam se odlučio vratiti i ovdje pokrenuti posao. Našu firmu smo prodali te ju je zajedno sa izložbenim salonom i radnicima otkupila jedna veća parketarska firma u Švicarskoj.

Naša ponuda se sastoji od nabave, planiranja u suradnji s vama te provedbe i postavljanja parketa, deckinga, vinyla, laminata, drvenih obloga za zid, oblačenje stepeništa u drvo itd.

Provedba i postavljanje uvijek je u roku i na visokoj razini kvalitete. Uskoro planiramo otvoriti i izložbeni salon no do tada možete doći u našu obiteljsku kuću u Jadranovo koja je i privremeni ured te možete iz prve ruke vidjeti naš rad poput stepeništa i zidova u drvu kao i laminata te također vidjeti veliki izbor različitih uzoraka parketa.

Dobrodošli

Studio matejfloors

Preko 15 godina poslovnog iskustva daje nam motivaciju, znanje i poticaj za nastavak poslovanja. Sve vrijednosti i predanost poslu koje smo naučili te znanja koja smo stekli želimo prenijeti na poslovanje u Hrvatskoj pod našim novim brendom matejfloors.

Strast i ljubav prema onome što radimo misao je vodilja našeg tima.